Klargøring til periodisk syn
Billig Klargøring til syn

Billig Klargøring til syn

Et periodisk bilsyn er et kontroltjek af, hvorvidt et køretøj lever op til de gældende regler for godkendelse og syn af køretøjer. Bilsynet er lovpligtigt og skal foretages regelmæssigt.

Hvornår skal mit køretøj til periodisk syn? 
Hvornår dit køretøj skal til bilsyn, afhænger af hvilken type køretøj du har. For eksempel skal en almindelig personbil til bilsyn fire år efter, at det er blevet indregistreret første gang og herefter hvert 2. år (periodisk syn). Du kan læse mere om køretøjstyper og synsdatoer under Indkaldelse til syn

Trafikstyrelsen sender dig en indkaldelse til det periodiske syn enten digitalt – via e-boks – eller pr. brev. Du vil modtage indkaldelsen 8 uger inden, at dit køretøj skal være synet og godkendt.

SS auto tilbyder meget billig og hurtig klargøring til syn . Book en tid (Klargøring til syn) , og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt .

 

Almindelig Service: Olieskift, Bremsetjek etc.

Bremser-Bælter-Olie-Service

Olie / Bremser / AC / Remme / Affjedring

PAS PÅ DIN BIL OG SPAR PENGE!

Billigt Olieskift & Bremsetjek

Billigt Olieskift & Bremsetjek

Det er i serviceeftersynet, at mekanikeren opdager, at bremserne f.eks. kun yder 70 %, at tilstoppede olie- og luftfiltre øger benzinforbruget og at nummerpladelyset er væk. Det er også her, at han opdager, at aircondition anlægget skal repareres nu – eller helt udskiftes om et år.

Service er med andre ord et kontrolbesøg hos “billægen”, som tjekker, hvordan de mange dele i din bil har det. Han smører, reparerer og udskifter defekte dele og sikrer, at bilen kører godt og sikkert, starter, bremser og drejer, som den skal. Ved at følge fabriksforskrifter, uddanne og efteruddanne vores personale, samt have de rigtige testere, sikrer vi at din bil altid er iorden.

OLIESKIFT TIL TIDEN

En motor der arbejder, skal smøres. Noget af det værste, der kan ske for en bilmotor er, at den mangler olie. Derfor bør du overholde serviceintervallerne med olieskift og udskiftning af oliefiltrene, så motoren kan arbejde optimalt.

BREMSER

Hold øje med dine bremser

Vejr og vind er hårdt ved bilens bremser og kaster bogstaveligt talt grus i maskineriet og giver øget risiko for rust, ødelagte dele, nedsat bremseevne og i værste fald – et totalt bremsesvigt.

Derfor anbefaler vi et gennemgribende bremsetjek nu. Især hvis du til tider oplever ubehagelige mislyde eller, at bilen trækker til siden ved nedbremsning.

 

 

Dæk Service Vinter/Sommer

Balancering/Hjulskifte/Dækskifte/Reparation

Balancering/Hjulskifte/Dækskifte/Reparation

DÆKKENE SIKRER JORDKONTAKT

Seasonal Tire services / billige dæk - SS Auto - Autoværksted

Seasonal Tire services / billige dæk – SS Auto – Autoværksted

Et dæk er et teknologisk vidunder, som konstant udvikles til at yde endnu bedre vejgreb under almindelige og ekstreme forhold samtidig med, at det sikrer bedre økonomi og lavere rullestøj.

Det kan være sin sag at vælge de rigtige dæk til din bil. Derfor bør du også vælge dæk efter dit kørselsbehov og kørselsmønster. Der er f.eks. stor forskel på at køre korte daglige ture på landevejen og pendle på motorvejen, og så er der stor forskel på billige dæk og kvalitetsdæk.

Hos SS Auto er vi eksperter i at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke dæk, der dækker dine behov, til den bedste pris. Vi ved alt om vejgreb, rullemodstand, hastighed, belastning og dækstøj. Du kan måske klare dig med helårsdæk, hvis du kun kører lidt, men vi anbefaler sommerdæk og vinterdæk, hvis du kører året rundt.

DÆKMÆRKER
Hos SS Auto sælger vi alle de store kendte dækmærker, og skulle du som kunde ikke lige kunne finde et specielt mærke eller mønster her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os.

 • Alt i Auto Service
 • Serviceeftersyn
 • Klargøring til bilsyn
 • Forsikringskade
 • Fejlfinding og diagnosticering af motor
 • Abs, Airbag og Komfort Systemer
 • Fejlmeldinger
 • Service  af air conditioning / Klimaanlæg
 • Auto Transport Bremsetest
 • 4 Hjulsudmåling