Almindelig Service: Olieskift, Bremsetjek etc.

Bremser-Bælter-Olie-Service

Olie / Bremser / AC / Remme / Affjedring

PAS PÅ DIN BIL OG SPAR PENGE!

Billigt Olieskift  & Bremsetjek

Billigt Olieskift & Bremsetjek

Det er i serviceeftersynet, at mekanikeren opdager, at bremserne f.eks. kun yder 70 %, at tilstoppede olie- og luftfiltre øger benzinforbruget og at nummerpladelyset er væk. Det er også her, at han opdager, at aircondition anlægget skal repareres nu – eller helt udskiftes om et år.

Service er med andre ord et kontrolbesøg hos “billægen”, som tjekker, hvordan de mange dele i din bil har det. Han smører, reparerer og udskifter defekte dele og sikrer, at bilen kører godt og sikkert, starter, bremser og drejer, som den skal. Ved at følge fabriksforskrifter, uddanne og efteruddanne vores personale, samt have de rigtige testere, sikrer vi at din bil altid er iorden.

OLIESKIFT TIL TIDEN

En motor der arbejder, skal smøres. Noget af det værste, der kan ske for en bilmotor er, at den mangler olie. Derfor bør du overholde serviceintervallerne med olieskift og udskiftning af oliefiltrene, så motoren kan arbejde optimalt.

BREMSER

Hold øje med dine bremser

Vejr og vind er hårdt ved bilens bremser og kaster bogstaveligt talt grus i maskineriet og giver øget risiko for rust, ødelagte dele, nedsat bremseevne og i værste fald – et totalt bremsesvigt.

Derfor anbefaler vi et gennemgribende bremsetjek nu. Især hvis du til tider oplever ubehagelige mislyde eller, at bilen trækker til siden ved nedbremsning.